Aubergine salat

med squash, feta og granatæblekerner

  • 2 pers.
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

  • 1/2 aubergine
  • 75 g salatmix
  • 1/2 squash
  • 2 spsk. feta tern
  • 2 spsk. granatæblekerner
  • 2 spsk. balsamico
  • 1 håndfuld hakkede Earth Control mandler
  • 1 håndfuld Earth Control tranebær
  • 1 håndfuld Earth Control croutoner
  • Salt og peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

Skyl og skær auberginen i halve skiver af 1 cm. tykkelse. Hæld lidt olie på en pande og læg skiverne derpå (brug evt. en grillpande). Steg i 2-3 minutter, til skiverne er godt stegt på begge sider.

Skyl salaten og anret på et fad. Skyl squash og riv den på den lange side til tynde aflange strimler. Anret strimlerne ovenpå salaten sammen med de stegte aubergine skiver, feta og granatæblekerner.

Drys med croutoner, tørrede tranebær og mandler. Hæld lidt balsamico over salaten og drys med salt og peber.

Mandler

Vores mandler er nøje udvalgt fra USA hvor det varme klima giver dem gode vækstvilkår. Mandeltræet er et mindre, løvfældende træ, der bliver produktivt og bærer frugt efter 5 år. I foråret blomstrer t[...]
Læs mere

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere