Agurke Tabbouleh

med marinerede chiafrø

  • 25 min
  • 4 pers
Opskrift af Mads Nybro

Ingredienser

Marinerede chiafrø (trække i 10 min)

  • ½ dl Earth Control chiafrø
  • 2 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk soyasauce
  • ½ øko lime. saft og revet skal herfra
  • ½ fed hvidløg, revet

Tabouleh-salat

  • 1 agurk
  • 300 g blommetomater
  • ½ bk. bredbladet persille, groft hakket
  • 15 blade mynte, hakket

Fremgangsmåde

Halvér agurk, skrab evt. kernerne ud med en teske og snit i skiver. Skær tomaterne i tern og vend alle ingredienserne sammen, inkl. marinerede chiafrø.
Smag til med salt og peber og top med grofthakkede cashewnødder.
Kan serveres med grillet kylling eller stegte entrecotes.

OBS
Max indtag af chiafrø per dag: 15 g

Chiafrø

Vores chiafrø (Salvia Hispanica) stammer fra det varme klima i Mellemamerika hvor det er blevet dyrket i mere end 4000 år og dermed også været en stor del af både Inkaindianernes og Aztekernes kost. I[...]
Læs mere