
Plastik er godt når det håndteres korrekt
Kender du plastemballagens mange fordele?
- Plast beskytter sit indhold
- Plast minimerer bakteriespredning og øger fødevaresikkerheden
- Plast forlænger madvarens holdbarhed
- Plast mindsker faktisk madspild - F.eks. kan en agurk i en plast-emballage holdes frisk op til 14 dage, mens en uindpakket kun er frisk i 3-7 dage
-
Kun mellem 1-4% af fødevarens samlede miljøbelastning kommer fra emballagen, og i langt de fleste tilfælde er mere emballage bedre for miljøet end mindre emballage.
Oplev vores ØKO-sortiment i ny, bæredygtig folie

En bæredygtig fremtid
Med vores nye, innovative og bæredygtige ØKO-emballage anvender vi en kombination af 2 folier og påsatte etiketter fra samme plastfamilie og emballagen kan derfor 100% genanvendes. På emballagen viser vi desuden hvordan emballagen håndteres efter brug. Vi arbejder yderligere på at udskifte samtlige af vores folier fremadrettet til en mere bæredygtig emballage-type.
Vi bruger ligeledes kun FSC-certificeret papir/pap og anvender kun vandfarver på alle vores etiketter.
Vi har derudover også indgået et samarbejde med UPM Raflatac. Dette betyder, at vi indsamler alt bagside-papir fra vores etiketter. Dette afhentes af Raflatac og siliconen på papiret fjernes og papiret genbruges.
Generelt er klima, ansvarlighed og bæredygtighed emner, der står vores grønne hjerter nær - og derfor har vi valgt kun at anvende Co2-neutral grøn energi på hovedkontoret System Frugt A/S fra 2019.
Læs mere om vores vores kvalitetskontrol og mange certificeringer her.