Et nyt bekendtskab ovenpå din salat

Kikærter er det nye sort i salaten, som passer til tidens vegetariske trend som et vegetabilsk alternativ til animalsk protein. Ofte skal kikærter sættes i blød natten over og koges i 20-30 min, inden de kan anvendes – jo mindre man anvender kikærter fra dåse. Disse kikærter er allerede kogte og ristede med lidt salt, så de kan anvendes som topping på salat eller suppe, direkte fra posen.

Opskrifter
Lun blomkålssalat

Ingredienser

Kikærter (83% kikærter, solsikke olie, salt).

Nettovægt

150 G

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og tætlukket.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi
1802 KJ (431 kcal)
Fedt
16 g
- heraf mættede fedtsyrer
4.6 g
Kulhydrat
45 g
- heraf sukkerarter
3.1 g
Kostfibre
9.9 g
Protein
21 g
Salt
0.8 g

Allergen info

Ingen