Spis mere grønt & pas på klimaet!

I samarbejde med WWF Verdensnaturfonden inspirerer vi dig til at spise mere grønt. Grønne måltider og en plantebaseret kost er det bedste valg af fødevarer, hvis du vil være med til at passe på vores klima. Undersøgelser viser nemlig, at vi kan reducere udledningen af drivhusgasser med 30-70% blot ved at skære ned på kødforbruget. Derfor opfordrer vi dig til at fylde tallerkenen med alt det grønne. Lad lækre salater, nødder, kerner, frugt, bælgfrugter og sæsonens grøntsager få hovedrollen i dine måltider.

Læs mere...

Top salaten med sprødhed & protein: nye salatmix fra Earth Control® gør det let, at lave lækre salater til hverdag.

Salat er let og lækkert – og behøver hverken at være svært eller tidskrævende at få på bordet til hverdag. Faktisk er salat allerbedst, når den er sammensat af få gode råvarer i sæson og toppet med noget sprødt, sødt og evt. lidt salt. Derfor er de helt nye salattoppings fra Earth Control® en lækker genvej i hverdagen, når du har travlt og hurtigt skal blande en salat til aftensmaden – uden snyd, men fyldt med kvalitet. Du skal ikke bare spise, du skal have smagsoplevelser!

Læs mere...

NYHED: Gourmet Chips – Lokalt produceret i Vendsyssel, Nordjylland.

Chips er ikke bare chips. Der er virkelig stor forskel. For eksempel er det ikke alle chips som er fremstillet af rigtige kartofler, der endda får lov til at beholde skrællen på. Det gør vores Gourmet Chips. I Nordjylland har vi med stor passion for håndværket produceret ”hand cooked” kartoffelchips i mere end 25 år. Vi gør os meget umage med først at sortere kartoflerne manuelt inden de børstevaskes så skrællen beholdes på og dernæst skæres i ekstratykke skiver. Herefter koges kartoffelskiverne i en perfekt kombination af peanut- og solsikkeolie ved lave temperaturer og i længere tid end traditionelle chips.

Læs mere...

Kom og smag på julen

De næste uger har du mulighed for at møde os i dit lokale supermarked hvor vi uddeler smagsprøver på udvalgte julelækkerier.

Topping abrikoser & Chiafrø

Topping abrikoser
De gulorange stenfrugter stammer oprindeligt fra Centralasien, men kan også spores tilbage til Middelhavsområdet omkring Kristi tid. Vores abrikoser kommer typisk fra Tyrkiet, hvor de får optimale vækstvilkår pga. klimaet. Træerne blomstrer i marts, og de friske abrikoser høstes i juli. Vi har skåret disse abriksoer i tern, så de er nemme at bruge som forsødende tilbehør i din salat eller som topping til skyr, yoghurt eller havregryn.

Læs mere...

NYE SPRØDE GRILL CHIPS

Hos Earth Control® elsker vi sommer, sol og grill-hygge i haven. Derfor har vi udviklet to helt nye chips, der bedst egner sig som sprøde appetitvækkere sammen med en kold øl eller et glas vin på terrassen mens du venter på grillen bliver varm. Vi har krydret vores sædvanlige, gode kartoffel Grov Chips med nye grill-krydderier, der sender dig et smut på smagsrejse. Ud i verden. Til Spanien hvor tango, sangria og tapas giver en særlig sydlandsk stemningen. Og endnu længere væk, til farverige Mexico med sombrero-hatte, stærk chili og salsa sauce. Nyd den danske sommer med lækre, lokale råvarer – men pift den endelig op med

Læs mere ...

Husk sprødt til din salat

Salat og grøntsager kan både være det sunde, det sjove og det farverige indslag på middagsbordet. Til hverdagsmåltiderne, til madpakkerne, på frokostbordet eller som lækkert tilbehør til grillretter. Hos Earth Control synes vi, at salaten er bedst, når den indeholder nødder, knas fra kerner eller sødme fra tørret frugt. Vores store udvalg af lækre toppings gør det let at forvandle selv helt enkle salater, så de bliver lidt mere ekstraordinære - og endnu mere velsmagende. Savner du inspiration til, hvordan du kan pifte dit køkken op med endnu mere variation? Så kan du her hente vores opskriftshæfte HER

Støt regnskoven

Earth Control® produkter stammer fra naturen og har oprindelse fra hele verden. Vi har et ønske om at sikre, at naturen fortsat bliver ved med at bære frugt… og nødder! Derfor har vi nu indgået et samarbejde med WWF Verdensnaturfonden, som vi vil donere et større beløb til for at give naturen noget tilbage.

Læs mere..

Snacknyheder fra Earth Control

Tag på en sprød rundrejse til nære og fjerne smagsdestinationer – direkte fra sofaen derhjemme.

Læs mere..

Lad sommersalaten indeholde spor af nødder

Salat og grøntsager kan både være det sunde, det sjove og det farverige indslag på middagsbordet. Til hverdagsmåltiderne, til madpakkerne, på frokostbordet eller som lækkert tilbehør til sommerens grillerier.

Læs mere..