Info omkring figner fra Tyrkiet i høstår 2017

Soltørrede figner fra Tyrkiet er helt specielle - store og ”frugtkødsfulde” - og findes ikke magen til i andre lande. Derfor er tyrkiske figner populære i julen.
Fødevarestyrelsen laver import kontrol af figner fra Tyrkiet og udtager 10% af alle figner, som importeres til Danmark. I år har Fødevarestyrelsens indgangskontrol indikeret et for højt indhold af aflatoksin, hvorfor det nu er besluttet, at alle indkomne partier af Tyrkiske Figner testes af fødevarestyrelsen inden de sendes ud i butikkerne. Dette betyder at de tyrkiske figner, som System Frugt sælger i de danske butikker, alle er testet og godkendt af Fødevarestyrelsen og derfor ikke udgør nogen sundhedsrisiko.

Spis mere grønt & pas på klimaet!

I samarbejde med WWF Verdensnaturfonden inspirerer vi dig til at spise mere grønt. Grønne måltider og en plantebaseret kost er det bedste valg af fødevarer, hvis du vil være med til at passe på vores klima. Undersøgelser viser nemlig, at vi kan reducere udledningen af drivhusgasser med 30-70% blot ved at skære ned på kødforbruget. Derfor opfordrer vi dig til at fylde tallerkenen med alt det grønne. Lad lækre salater, nødder, kerner, frugt, bælgfrugter og sæsonens grøntsager få hovedrollen i dine måltider.

Læs mere...

Top salaten med sprødhed & protein: nye salatmix fra Earth Control® gør det let, at lave lækre salater til hverdag.

Salat er let og lækkert – og behøver hverken at være svært eller tidskrævende at få på bordet til hverdag. Faktisk er salat allerbedst, når den er sammensat af få gode råvarer i sæson og toppet med noget sprødt, sødt og evt. lidt salt. Derfor er de helt nye salattoppings fra Earth Control® en lækker genvej i hverdagen, når du har travlt og hurtigt skal blande en salat til aftensmaden – uden snyd, men fyldt med kvalitet. Du skal ikke bare spise, du skal have smagsoplevelser!

Læs mere...

Topping abrikoser & Chiafrø

Topping abrikoser
De gulorange stenfrugter stammer oprindeligt fra Centralasien, men kan også spores tilbage til Middelhavsområdet omkring Kristi tid. Vores abrikoser kommer typisk fra Tyrkiet, hvor de får optimale vækstvilkår pga. klimaet. Træerne blomstrer i marts, og de friske abrikoser høstes i juli. Vi har skåret disse abriksoer i tern, så de er nemme at bruge som forsødende tilbehør i din salat eller som topping til skyr, yoghurt eller havregryn.

Læs mere...

Husk sprødt til din salat

Salat og grøntsager kan både være det sunde, det sjove og det farverige indslag på middagsbordet. Til hverdagsmåltiderne, til madpakkerne, på frokostbordet eller som lækkert tilbehør til grillretter. Hos Earth Control synes vi, at salaten er bedst, når den indeholder nødder, knas fra kerner eller sødme fra tørret frugt. Vores store udvalg af lækre toppings gør det let at forvandle selv helt enkle salater, så de bliver lidt mere ekstraordinære - og endnu mere velsmagende. Savner du inspiration til, hvordan du kan pifte dit køkken op med endnu mere variation? Så kan du her hente vores opskriftshæfte HER

Støt regnskoven

Earth Control® produkter stammer fra naturen og har oprindelse fra hele verden. Vi har et ønske om at sikre, at naturen fortsat bliver ved med at bære frugt… og nødder! Derfor har vi nu indgået et samarbejde med WWF Verdensnaturfonden, som vi vil donere et større beløb til for at give naturen noget tilbage.

Læs mere..

Snacknyheder fra Earth Control

Tag på en sprød rundrejse til nære og fjerne smagsdestinationer – direkte fra sofaen derhjemme.

Læs mere..

Lad sommersalaten indeholde spor af nødder

Salat og grøntsager kan både være det sunde, det sjove og det farverige indslag på middagsbordet. Til hverdagsmåltiderne, til madpakkerne, på frokostbordet eller som lækkert tilbehør til sommerens grillerier.

Læs mere..